18 de gener 2006

Vietnam: fishing net


South China Sea

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Iep Litoschka!

Penjo aquí la recomanació d'una pel·lícula que vaig veure ahir mateix i que em va recordar ("una mica") a les teves fotos i textos del teu viatge a Sibèria.
La peli és "Everything is illuminated" (no sé si ja l'has vista o si la podeu veure a Berlín) dirigida per Liev Schreiber i basada en la novel·la homònima de J. S. Foer (que sembla que va ser tot un bestseller a EEUU). És una d'aquestes coses al·lucinants que de tant en tant fan els americans, el viatge en l'espai i el temps (memòria retrobada) d'un jueu americà que va a la recerca de Traschimbrod, un lloc ja inexistent a Ucraïna on la història de la seva família va escapar per un pèl al destí que altres havien disposat i que fou el de tants d'altres. Amb tot i ser ja aquest viatge prou interessant, encara es combina amb les "històries" d'altres personatges ucraïnesos.

A més de tot això (amb la filosofia de Benjamin de rerefons) la peli és magnífica (de guió, fotografia i música). Ah, i podreu practicar el rus!

En resum, absolutament recomanable (haurien de passar-la a escoles i instituts). I per a qui agradi aquest llenguatge: "Si l'Atzucac us agrada, Everything is illuminated us encantarà".

M.

litos ha dit...

En prenc nota. El llibre l'he vist molt sovint a llibreries de tot arreu, també a Barcelona, on suposo que també s'hi deiva vendre molt bé. Les pel·lícules arriben a Alemanya sempre mig any més tard que a Espanya, però estaré atent. Finalment, i pel que fa a utilitzar l'atzucac! com a altaveu de qualsevol cosa, a mi em sembla fantàstic, però crec sincerament que tindries molta més parròquia si te n'anessis a predicar als Monegres. Salut!

Anònim ha dit...

Un altra viatge!!!! No pares quiet!!!!
Un dia d’aquest ja m’explicaràs...
No sé si el company M. tindria més parròquia als Monegros o aquí.... però per que vegis que hi ha algú que et llegeix, miraré la peli en el teu honor.

Òscar.

Anònim ha dit...

No es tracta de parròquies quantitatives sinó qualitatives (Pulchrum est paucorum hominum)

Tampoc d'altaveus: les paraules més silencioses són les que porten la tempesta. Pensaments que caminen amb peus de colom dirigeixen el món.

Salut i peles!

M.

Anònim ha dit...

Ets un poeta M.

Òscar.