08 de desembre 2005

Tomasz Piechel: Un fotògraf esplèndid


Dit així sona banal, segurament perquè ho és, però de vegades em corrou una enveja tan negra, atàvica i amarada de bilis que em sembla que em vendria l’ànima al diable. En realitat, suposo que primer intentaria arribar a un acord més raonable (empenyorar-la, per exemple), tal és la meva covardia. Si algú ja va fer ahir exactament el que tu voldries fer a la vida, ho continua fent avui i aconsegueix uns resultats molt millors del que tu podràs somiar mai, el més raonable deu ser abandonar decorosament i aprofitar el temps fent alguna cosa útil. És penós, però cada cop sóc més incapaç de separar la fascinació per la genialitat aliena (sobretot quan és tan insultant com en aquest cas) de la desesperació per la pròpia mediocritat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Puja a l'escala que el paisatge cau.

Anònim ha dit...

Si mai em plantegés com en sóc de mediocre en tot el que faig, crec que em passaria la vida no fotent res.

Em fa l'efecte que, tot i que no t'agradi ni et consoli, no et queda més remei pensar que sempre n'hi haurà que fotografiaran molt pitjor que tu.

C'est la vie!

Alhazar ha dit...

Bones o dolentes, les fotos són seves. Pensar que volies fer aquestes fotos és manifestar admiració amb un tòpic, però no t'enganyis a tu mateix, l'art (deixa'm anar per feina) és subjectivitat. Ni novetat ni originalitat, això deixeu-ho per a les tendències. Bones o dolentes, les fotos són seves. Tu n'has de fer d'altres, les possibilitats són il·limitades i els bons artistes, referents. endavant Litos.

Paulo ha dit...

Beautiful photo.