18 de novembre 2005

Construcció nº 0


A vegades les coses van tan lentes que semblen aturades, però ja fa cinc anys d'aquest quadre que va iniciar la sèrie en què treballo actualment. La producció ha estat minsa, per què enganyar-nos, i durant els llargs períodes de sequera vaig arribar a pensar que només mirava de consolar-me a mi mateix quan em deia que les idees seguien evolucionant dins el meu cap. Avui he fet un petit recull del que tinc i dels pocs quadres que han sobreviscut he escollit aquest per mostrar-lo al blog. Aviat en veurem més, espero que de nous, perquè malgrat tot cada cop ho veig més clar.

3 comentaris:

lola ha dit...

Ostres, m'agrada molt. És l'únic que puc dir, no hi entenc un borall, de pintura. Però el m'"agrada-no m'agrada" no crec que sigui necessàriament banal.

Lola (paraules)

Anònim ha dit...

Subscric sense reserves la "banalitat" de la Lola. Només espero veure més.

Marc

Diego ha dit...

Feia anys que no veia un 'Vito' original i no puc sino demanar-me com sera la resta que no he vist... Fa anys de les nostres xerrades (i que no escric en catala) pero de tant en quant encara les recordo... No hi ha millor sorpresa que trobar-se a un vell amic sense esperar-ho... tot i que nomes sigui a l'internet...