12 d’octubre 2005

apunt

A partir d'avui participo al bloc comunitari olla de grills, un "Think Tank transversal, no partidista i virtual". Afegeixo l'adreça als enllaços per si voleu fer-hi un cop d'ull. Salut!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

estic sorpresa de la teva pàgina, o el teu "blog". De fet és el primer cop que hi entro i descobreixo que existeixen els "blogs", ...extrany.
M'ha agradat veure com vius Berlín i tots els viatges. Jo a Berlín hi he viscut un any i també m'agrada viatjar i aprendre. Així doncs ha estat un plaer voltar pels teus escrits i imatges.

Ja sé que aquest comentari no té res a veure amb l'Olla de Grills...

Bona nit (bé, aquí ara és de nit i plou).

n. -barcelona>

litos ha dit...

Ostres n, doncs n'hi ha uns quants de blocs, per triar i per remenar. Pots començar per bitacoles.net i a partir d'aquí, camp per còrrer. I què hi feies tu, a Berlín? En fi, content que em llegeixis!

Jaqme ha dit...

Donar-vos l'enhorabona gran per aquest bloc.
Tenim una cosa en comú: lluny de casa.
Reconesc alguns paisatges de les teves fotos (he estat temporades a Berlin i a Kobenhaven).
Tens unes fotos impresionants!
I un bloc que em té fascinat.

litos ha dit...

Ostres jaqme, just abans que em deixessis aquest comentari vaig estar badant una bona estona per la teva Atlàntida, gaudint d'aquesta música tan maca que hi tens. M'encanta el to introspectiu que hi gastes, em sembla poc menys que una invitació a abandonar la civilització. Vaig estar a punt a punt de deixar un comentari al troll que se't va colar al post sobre l'exèrcit. El que passa és que amb aquesta mena de gent sovint penso que el que diuen està tan mancat de fonament, de sentit comú i de voluntat d'entendre res que em fa una mandra extrema assenyalar-los la lluna perquè es quedin mirant el dit. En fi, ja ens anirem llegint! Salut!

Jaqme ha dit...

Tot un honor per mi que un (o dos?) fotograf/s tan il·lustre/s perdi/n el temps en el meu bloc.
Gràcies.